Kendi Ürettiği Şarabı Mekanda 5 Kat Pahalıya Aldı
Ekonomi
22.08.2024 - 14:22, Güncelleme:
22.08.2024 - 14:26 1497+ kez okundu.
Kendi Ürettiği Şarabı Mekanda 5 Kat Pahalıya Aldı
Vahap Munyar Suvla Şarapları kurucusunun eşiyle birlikte çıktığı bir akşam yemeğinde kendi ürettikleri şaraba 5 katı para ödediğini anlatan köşe yazısında, 260 liraya ürettikleri şarabın restoranda 3 bin 300 liraya satıldığını ifade etti.
260 LİRALIK ŞARABA 3 BİN 300 LİRA VERDİ
Munyar'ın anlatımına göre Suvla Şarapları kurucusu Selim Zafer Ellialtı, birlikte çalıştığı eşi Pınar Ellialtı ile birlikte akşam yemeğine çıktı. Hesabı istediklerinde kendilerinin 260 liraya ürettiği şarabın 3 bin 300 liraya satıldığını görünce şaşkınlıklarını gizleyemediler.
İtiraz etmeden hesabı ödeyen Ellialtı, ertesi sabah pazarlama ekibine restorana şarabın kaç liradan verildiğini sordu. Ekip ise veriş fiyatının 260 lira olduğunu belirtti.
Vahap Munyar Suvla Şarapları kurucusunun eşiyle birlikte çıktığı bir akşam yemeğinde kendi ürettikleri şaraba 5 katı para ödediğini anlatan köşe yazısında, 260 liraya ürettikleri şarabın restoranda 3 bin 300 liraya satıldığını ifade etti.
260 LİRALIK ŞARABA 3 BİN 300 LİRA VERDİ
Munyar'ın anlatımına göre Suvla Şarapları kurucusu Selim Zafer Ellialtı, birlikte çalıştığı eşi Pınar Ellialtı ile birlikte akşam yemeğine çıktı. Hesabı istediklerinde kendilerinin 260 liraya ürettiği şarabın 3 bin 300 liraya satıldığını görünce şaşkınlıklarını gizleyemediler.
İtiraz etmeden hesabı ödeyen Ellialtı, ertesi sabah pazarlama ekibine restorana şarabın kaç liradan verildiğini sordu. Ekip ise veriş fiyatının 260 lira olduğunu belirtti.
Habere ifade bırak !
Bu habere hiç ifade kullanılmamış ilk ifadeyi siz kullanın.
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları
(0)
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.