Sarıyer Halkı, 19 Mayıs Kutlamaları İçin Hazırlıklara Başladı: Önderliği Ömer Kalaylı Yaptı!

Sarıyer, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları için bugünden itibaren coşkulu hazırlıklara başladı. Önderliği Sarıyer'in sevilen isimlerinden Ömer Kalaylı tarafından yapılan bir grup Sarıyerli, Tarabya'dan Haydar Aliyev Parkı'na kadar yürüyüş gerçekleştirdi. Sarıyer 19 Mayıs Kutlamalarına Birçok İsim Katıldı!

Yürüyüşe, Sarıyer Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Özcanlar, Sarıyer İlçe Müftüsü Mehmet Muslu, Sarıyer Belediye Başkanı Oktay Aksu, Jandarma Komutanı Hüseyin Işıktaş, CHP İlçe Başkanı Mehmet Kubat, Tarabya Muhtarı Mehmet Kadir Reisoğlu, Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Coşkun, Sarıyer İlçe Spor Müdürü Cebrail Karakaş, İlçe Tarım Müdürü Mehmet Yavuz Acar gibi önemli isimler de katıldı.

19 Mayıs coşkusunun başlangıcını simgeleyen bu yürüyüş, Sarıyer'in birlik ve beraberlik ruhunu bir kez daha gözler önüne serdi. Sarıyer halkı, milli bayramlarını büyük bir coşku ve heyecanla kutlamaya hazırlanıyor.

Sarıyer, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nı coşkuyla kutlamak için bugünden itibaren adeta bir araya geldi. Sarıyer Kaymakamı Ömer Kalaylı liderliğinde, bir grup Sarıyerli, Tarabya'dan Haydar Aliyev Parkı'na kadar bir yürüyüş düzenledi. Bu anlamlı etkinliğe birçok önemli isim de katıldı.

Yürüyüşe, Sarıyer Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Özcanlar, Sarıyer İlçe Müftüsü Mehmet Muslu, Sarıyer Belediye Başkanı Oktay Aksu, Jandarma Komutanı Hüseyin Işıktaş, CHP İlçe Başkanı Mehmet Kubat, Tarabya Muhtarı Mehmet Kadir Reisoğlu, Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Coşkun, Sarıyer İlçe Spor Müdürü Cebrail Karakaş, İlçe Tarım Müdürü Mehmet Yavuz Acar gibi önemli isimler de destek verdi.

Sarıyerde 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı Kutlamaları Başladı!

Sarıyer'deki 19 Mayıs hazırlıkları, toplumun her kesiminden önemli isimlerin bir araya gelerek birlik ve beraberlik mesajı verdiği anlamlı bir etkinliğe dönüştü. Bu etkinliğin, Sarıyer'in tarih ve kültür mirasına sahip çıkma ve milli değerleri yaşatma adına önemli bir adım olduğu belirtiliyor.

Sarıyer Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Özcanlar'ın da aralarında bulunduğu katılımcılar, 19 Mayıs'ın gençlik ve bağımsızlık günü olarak anlamını vurgulayarak, gelecek nesillere bu önemli değerleri aktarma çabasını desteklediler. ( HABER MELİKE YASAK)