Real Madrid’in 18 Yaşındaki Yıldızı Endrick Evlendi!

Real Madrid ve Brezilya milli takımının yıldız forveti Endrick, saha dışındaki hayatı ile de dikkat çekmeye devam ediyor. 18 yaşında olan ve 21 yaşındaki model Gabriely Miranda ile evlenen Endrick yaşının ilerisinde olduğunu bir kez daha gösterdi.

Yaşadıkları 2 yıllık ilişkinin ardından dünyaevine giren çift, sosyal medyada gelin ve damat olarak çektirdijkeri fotoğrafları paylaştı ve paylaşıma İncil’den bir ayet ekledi.

Geçtiğimiz aylarda "genç yaşta baba olma" ve "oğlunun büyümesini izleyip ona yakın olma" isteğini ifade ederek, evlenip aile kurma niyetini belirtmişti. Açıklamalardan sonra gelen evlilik haberi sosyal medyada yankı uyandırdı.

‘’İLK GÖRDÜĞÜMDE FUTBOLCU OLDUĞUNU BİLMİYORDUM’’

Endrick ve Gabriely Miranda, ilk kez bir alışveriş merkezinde karşılaşmışlar. Miranda bu tanışma anını, "Endrick'i ilk gördüğümde futbolcu olduğunu bilmiyordum, yalnız oturuyordu ve ona bakıp ‘Ne kadar harika bir adam’ diye düşündüm." sözleriyle anlatmıştı.

Fakat çiftin ilişkisi, Cuiaba ve Botafogo arasındaki bir maç esnasında resmiyet kazandı. Gabriely Miranda, bu maçı izlerken Endrick'e "Cuiaba kazanırsa çıkmaya başlayacağız" dediğini, Cuiaba'nın kazanmasıyla ilişkiyi başlattıklarını söyledi.

Endrick ise bu olayı esprili bir dille "Teşekkürler Cuiaba, birlikteyiz!" sözleriyle doğruladı. O günden bu yana hızla ilerleyen ilişki, mutlu bir evlilikle sonuçlandı.