Evlenmek İsterken Dolandırılıyordu: Damadın Gayrimenkul Listesini Çıkardılar

Kayseri'de çiftçilik yapan 36 yaşındaki F.D, bir süredir arkadaşlık ettiği N.S.Ç'ye 2 ay önce hislerini belirtti. Gelin adayı kendisiyle evlenmek isteyen F.D'ye "Bana öyle bir evlenme teklifi yap ki şaşırıp kalayım" dedi. Bunun üzerine balonda evlilik teklifi, orkestra ile evlilik teklifi gibi birçok seçeneği düşünen F.D, Sultan Sazlığı Milli Parkı'nda yılkı atları eşliğinde, 68 bin liralık tektaş yüzük ile evlilik teklif etmeye karar verdi.

"SÖZ KESİMİNDE SIFIR OTOMOBİL İSTERİM"

Ancak öncelerde mütavazi davranan gelin adayı düğün için isteklerini tek tek sayarken "Söz kesiminde kahve fincanı içerisinde sıfır bayan otomobili anahtarı isterim" dedi. Öte yandan nişandan önce ise 200 bin liralık bir yüzük daha istediğini belirtti.

DÜĞÜNDEN ÖNCE 3+1 EV VE 30 BURMA BİLEZİK İSTEDİ

Gelin adayının düğünden önce yerine getirilmesini istediği isteklerininde olduğunu belirten çiftçi F.D, "Benden düğünden önce kendisine 3+1 ev almamı istediler. Kız evi değil istihbarat dairesi!Ayrıca 30 adet adana burması bilezik şartını da koştular. Bu istekler nereden baksanız 15 milyon lira ediyor. Evin içerisini döşenmesine kadar her şeyi düşünmüşler." ifadelerini kullandı.

"VERİLERİMİ PAYLAŞAN BELEDİYE SORUMLULARI HAKKINDA SUÇ DUYURUSUNDA BULUNDUM"

Gelin adayının babasının yaşadığı ilçeye gelerek hakkında araştırma yaptığını belirten F.D, "Gelin adayının babası Kayseri'deki Hacılar Belediyesi'ne geliyor. Belediyenin emlak müdürlüğünden üzerime kayıtlı ev arsa ve tarlaların listesini çıkartıyor. Ayrıca mahallemize gelip kapı kapı gezerek benim hakkımda bilgi topluyor. Bunlar sanki kız evi değil istihbarat dairesi. Baba bu işlemi yaptıktan sonra bizim evlenmemize onay veriyor. Kendisi ve verilerimi paylaşan belediye sorumluları hakkında Cumhuriyet savcılığına suç duyurusunda bulundum. Gelin adayı N.S.Ç ise benden istediğe ev ve otomobili nikahtan önce onun üzerine yapmamı şart koşuyor. N.S.Ç, kendisini şaşırtmamı isterken asıl o bu istekleriyle o beni şaşırttı. Dolandırılmaktan sonra anda kurtuldum. Ben de kendilerine; 'Bu saydıklarınızı siz ban alın ben size iç güveyi geleyim' diyerek taleplerini reddettim" diye konuştu.