Muharrem İnce ve Sezai Temelli Arasında 'Narin' Gerilimi: Birbirine Bela Okudular

21 Ağustos'ta Diyarbakır'da kayboluşunun ardından pazar günü dere yatağında cansız bedeni bulunan 8 yaşındaki Narin Güran cinayeti tüm ülkeyi yasa boğdu. Cansız bedeni bir çuvalın içinde bulunan Narin Güran'ın cinayetindeki sır perdesi aralanmaya çalışılırken, Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce ve DEM Partili Sezai Temelli sosyal medya üzerinden yapmış oldukları Narin Güran paylaşımlarında birbirlerine girerek bela okudular.

"ONUN GİBİ YÜZLERCESİNİN AHI SİZİ TUTSUN!"

Muharrem İnce sosyal medya hesabından yapmış olduğu paylaşımda, "Hepimizin içini dağlayan Narin’in katledilmesi olayını siyasallaştırmaya ve bu acıdan siyasi rant devşirmeye çalışan DEM’liler Allah belanızı versin! Bir çocuğun alçakça katledilmesini fırsat bilerek Kürdistan gevelemesi yapanlar, bu suça hepiniz ortaksınız! Öğretmenleri katledenlerin arkasında durduğunuz için o topraklarda cehalet, iş makinalarını yaktığınız için o topraklarda sefalet hüküm sürüyor! Evet Allah belanızı versin! O çocuğun ve hikayesini bilmediğimiz onun gibi yüzlercesinin ahı sizi tutsun!" dedi.

TEMELLİ'DEN İNCE'YE KARŞI YANIT GECİKMEDİ

Muharrem İnce'nin sert söylemlerine karşılık DEM Partili Sezai Temelli'den de yanıt gecikmedi, yapmış olduğu paylaşımda "Allah senin belanı versin" dedi ve şu ifadelere yer verdi:

"Bir çocuğun katline karşı çıkmak yerine karşı çıkanlara beddua edecek hale düşmek suç ortaklığıdır…"