Tatil Canını Aldı

Çorum'da yaşayan 19 yaşındaki Metehan Gümüş, arkadaşları ile birlikte Samsun'a tatil yapmaya gitti. Geçen hafta doğum gününü kutlayan Gümüş'ün arkadaşlarının yeni yaş hediyesi onun sonunu getirdi.

GEÇEN HAFTA DOĞUM GÜNÜNÜ KUTLAMIŞTI

Çorum'da ikamet eden Metehan Gümüş'ün geçen hafta 19 yaşına girdiği öğrenildi. Genç arkadaşları müsait olamadığı için doğum gününü erteledi. Hep birlikte hafta sonuna plan yapan arkadaşlar kutlamayı Samsun'da yapma fikriyle bir araya geldi. 

Atakum ilçesi İncesu Yalı Mahallesi'nde deniz kenarına çadır kurup geceyi orda geçiren gençler, sabah 05.00 sıralarında yüzmek için Karadeniz'e girdiler.

Bir süre sonra gençlerden Metehan Gümüş'ün denizde kaybolduğu fark edildi. İhbar üzerine olay yerine deniz polisine bağlı dalgıçlar, Sahil Güvenlik, Samsun Büyükşehir Belediye İtfaiye Daire Başkanlığı'na bağlı arama kurtarma ekipleri ile dalgıçlar gönderildi.

KURTARILAMADI

Ekipler denizde arama çalışması yaparken, Metehan Gümüş sahil şeridine yakın bir yerde bulundu. Ambulansla Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılan Gümüş doktorların müdahalesine rağmen kurtulamadı.

Cansız bedeni otopsi için bekletilen talihsiz gencin ölümüne sebep olan olayla ilgili soruşturma devam ediyor.