Bağımsız Devam Edeceğini Söyledi Şimdi AK Parti'de

Ak Parti'nin 23. kuruluş yıldönümü vesilesiyle yarın yapılacak olan kutlama programında Ak Parti'ye yeni kişilerin katılacağı daha önceden duyurulmuştu. 31 Mart günü yapılan yerel seçimlerde Elazığ Bükardi belde belediyesini kazanan Yeniden Refah Parti'li Başkan Ali Açmaz dört ay sonra partisinden istifa ederek görevine bundan sonra hiçbri partiye bağlı olmadan devam edeceğini söylemişti. Açmaz, Ak Parti'nin 23. kuruluş yıldönümünde Ak Parti'ye katılacağını bildirdi.

"AK PARTİ'NİN KURUCULARINDAN BİRİYİM."

Ak Parti'ye geçme kararıyla ilgili açıklama yapan belediye başkanı Ali Açmaz, "Ak Parti'nin 23. kuruluş yıldönümünde Ak Parti'ye geçmeye karar verdim. Ben eskiden Ak Parti'liyim. Kurucularından biriyim. Seçmenlerden herhangi bir tepki olmadı. Kendilerinden onay alarak Ak Parti'ye geçmeye karar verdim." dedi.

BAĞIMSIZ KALACAĞINI, SÖYLEMİŞTİ

Açmaz istifasıyla ilgili daha önce SÖZCÜ'ye yaptığı açıklamada, "Partimle herhangi bir sorun yaşamadım. Gördüğüm lüzum üzerine partimden istifa etme kararı aldım. Şimdilik görevime bağımsız olarak devam edeceğim" demişti.