Sarıyer Emniyet Müdürlüğü'ne Murat Milletsever Atandı

İstanbul Valiliği, 2024 yılı yaz dönemi atamaları kapsamında İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nde yeni görev değişikliklerini duyurdu. Bu atamalarla Sarıyer Emniyet Müdürü Hüseyin Güleç, 2. sınıf emniyet müdürü olarak il emniyet müdür yardımcılığı görevine getirildi. Sarıyer Emniyet Müdürlüğü’ne ise Murat Milletsever atandı.

Valilikten yapılan yazılı açıklamada, Hüseyin Güleç'in yerine Sarıyer Emniyet Müdürlüğü’ne atanan Murat Milletsever'in daha önce Pendik İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Arnavutköy Polis Okulu Müdürlüğü yaptığı belirtildi.

Açıklamada, "2024 yılı yaz dönemi atamalarıyla İl Emniyet Müdürlüğü kadrosuna 14 yeni emniyet müdürü ve emniyet amiri görevlendirilmiştir. Valilik Makamının onayı ile 18 il emniyet müdür yardımcısı, 16 ilçe emniyet müdürü, 15 şube müdürü, 3 ilçe emniyet müdür yardımcısı ve 2 şube müdür yardımcısının yeni görevleri belirlenmiştir" ifadelerine yer verildi.

Sarıyer Söz Gazetesi olarak Emniyet Müdürümüz Sayın Murat Milletsever'e yeni görevinde başarılar diliyor, Sarıyer'in ehemniyeti için hayırlı olmasını temenni ediyoruz. Eski İlçe Emniyet Müdürümüz Hüseyin Güleç'e de İstanbul İl Emniyet Müdürü Yardımcılığı görevinde üstün başarılar diliyoruz.