Sarıyer Söz Gazetesi Gündeme Getirmişti: Emir Selman CHP'den İhraç Mı Ediliyor?

Emir Selman'ın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımları 'ihbar' olarak gören ve bunu haber yaparak Sarıyer Belediyesi'ndeki Ahbap-Çavuş ilişkisini gözler önüne seren Sarıyer Söz Gazetesi'nin haberi, CHP'yi rahatsız etti. Söz konusu paylaşımların sahibi Emir Selman geçtiğimiz gün Cumhuriyet Halk Partisi Sarıyer İlçe Başkanı Mehmet Kubat tarafından ifadesi alınmak üzere çağrıldı. Selman hakkında ihraç talebiyle disiplin soruşturması başlatıldı.

CHP'de, 9 Temmuz günü yönetim kurulu toplanmış ve adı geçen Emir Selman'ın Disiplin Yönetmeliği'nin 17. maddesi uyarınca yazılı olarak savunması istenmiştir.

Sarıyer Söz Gazetesi'nin gündeme taşıdığı ilgili haber şöyle;

"KARTAL SARIYER'E TAŞINACAK DEMEDİK!"

Sarıyer Belediye Başkanı Mustafa Oktay Aksu'nun Sarıyerli esnaflarla çalışmak yerine belediye organizasyonlarında Kartal'dan tanıdığı ve daha önce iş verdiği aracılarla çalıştığını iddia eden Selman sosyal medya paylaşımında, " Seçimlerde Kartal Sarıyer'e taşınacak diye bir söz vermedik. Aksine Sarıyerliler çalışacak, Sarıyerli esnaflar kazanacak dedik. Biz sözümüzün arkasındayız, peki ya siz?" ifadelerini kullandı.

MİLLİ MAÇTA BİLE "AHBAPLAR" KAZANDI

Selman, Sarıyer'de Türkiye'nin Hollanda ile oynadığı çeyrek final mücadelesini vatandaşın izlemesi için kurulan platformun da Sarıyerli değil Kartallı bir şirkete verildiğini iddia etti. "Sarıyer'de esnaf mı bitti?" diyen Selman, "Türkiye maçı için kurulan led ekranları, ses sistemi ve Yaşar Kemal Kültür Merkezi'ndeki fotoğraf çekimi işlerini hangi müdürün arkadaşı Kartallı şirketlere verildi?" ifadelerini dile getirdi.

SARIYER'DE FOTOĞRAFÇI MI KALMADI?

Yıllardır Sarıyer Belediyesi'nin fotoğraf çekimlerini yapan "Sarıyerli" Foto Cafer de eski Kartallı başkan Oktay Aksu'nun Belediye Başkanlığı görevine gelmesiyle birlikte belediyeden iş alamaz oldu. Sarıyer Belediye'sinin fotoğraf çekimlerinin yine Kartallı bir şirket olan Foto süleyman'a verildiği ortaya çıktı.

HABER MERKEZİ