Sarıyer Kısırkaya'da 1 Kişi Boğuldu, 1 Kişi Hala Aranıyor

Sarıyer'deki Kısırkaya Plaj'na denize girmek için giden Ersin Oral ve arkadaşı Mustafa Günay, öğle saatlerinde gözden kayboldu. O sırada sahilde bulunan Recep Kurban, Oral'ı ve arkadaşını kurtarmak için denize girdi. Dalgalar nedeniyle kaybolan Recep Kurban'ın ihbar üzerine olay yerine gelen arama kurtarma ekipleri Recep Kurban'ın cansız bedenine ulaştı. Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü, Sahil Güvenlik, AFAD ve Jandarma Arama-Kurtarma Ekipleri tarafından dün günboyu gerçekleştirilen aramalarda Ersin Oral'a halen ulaşılamadı. Boğulma tehlikesi geçiren arkadaşı Mustafa Günay ise, arama kurtarma ekiplerince kurtarılarak hastaneyhe sevk edildi. Çalışmalar bugün sabah erken saatlerde yeniden başlatıldı.

"BOĞULDUĞUNDAN DA EMİN DEĞİLİZ"

Ersin Oral'ın amcasının oğlu Hüseyin Oral, "Dün öğlen 14.00 gibi buraya 4-5 arkadaş gelmişler. Birinin cansız bedenine ulaşıldı şu anda. Amcamızın oğlunu bekliyoruz boğulduğuna da emin değiliz. İnşallah hayırlısı olsun. AFAD ile beraber Jandarma ekipleri ve dalgıçlar aradıklarını söylediler. Onun dışında bir gelişme yok. 35 yaşında 1 oğlu vardı 10 senelik evliydi " ifadelerini kullandı.

SARIYER BELEDİYE BAŞKANI MUSTAFA OKTAY AKSU TAZİYE ZİYARETİNDE BULUNDU

Sarıyer Belediye Başkanı Mustafa Oktay Aksu, Kısırkaya Plajı'nda boğulma tehlikesi yaşayan vatandaşı kurtarmaya çalışırken vefat eden Recep Kurban ve Dilber Öztürk'ün ailesine taziye ziyaretinde bulundu. İnstagram hesabından yaptığı paylaşımda "Komşularımıza Allah'ta rahmet, ailelerine, yakınlarına ve tüm sevenlerine sabırlar ve başsalığı diliyorum. Allah rahmet eylesin, mekanları cennet olsun" ifadelerini kullandı.