CHP'nin Yıllardır Görmezden Geldiği Kaçak Elektrik Sorunu 2 Can Aldı!

EGE TELGRAF GAZETESİ MANŞETE TAŞIMIŞTI

İzmir'in Alsancak ilçesinde yıllardır yaşanan kaçak elektrik tehlikesi, ölümle sonuçlandı. 5 yıl önce de gündemde olan ve yüzlerce kişinin kullandığı sokakta yürüyen vatandaşları elektrik çarpması "çözüm için illa biri mi ölmeli! " başlığıyla gazetelerde yer bulmuştu. 5 yıl önce vatandaşların ve çevre esnafının isyan ettiği, yerdeki elektrik hattında uzun zamandır kaçak ölüm tehlikesi yaşanıyordu. O zamanlar bir köpeğin ölümüyle sonuçlanan olay 5 yıl sonra 2 vatandaşın hayatını kaybetmesiyle tekrar gündem oldu. 

"BİR ÜLKEYİ TANIMAK İÇİN, O ÜLKEDE İNSANLARIN NASIL ÖLDÜĞÜNE BAKIN

İzmir'de dün gerçekleşen şiddetli yağış sonrası yoldan geçen özge Ceren Deniz(23) ve İnanç Öktemay (44) elektrik çarpması sonucu yaşamını yitirmişlerdi. Yaşamını yitiren İnanç Öktemay'ın 2014 yılında yaptığı paylaşım yürek burktu. Albert Camus'un "Bir ülkeyi tanımak için, o ülkede insanların nasıl öldüğüne bakın" sözünü paylaşmıştı. CHP'nin Yıllardır Görmezden Geldiği Kaçak Elektrik Sorunu 2 Can Aldı! Elektrik kaçaklarının neden olduğu ölümlerin biri de dün İzmir Alsancak'ta yaşandı. 2 vatandaşın öldüğü kazada ihmal var mı yok mu merak ediliyor. CHP'li Gürsel Tekin'den partisinin yönettiği belediyenin "yargılanması" talebi geldi. İzmir'in Alsancak ilçesinde yıllardır yaşanan kaçak elektrik tehlikesi, ölümle sonuçlandı. 5 yıl önce de gündemde olan ve yüzlerce kişinin kullandığı sokakta yürüyen vatandaşları elektrik çarpması "çözüm için illa biri mi ölmeli! " başlığıyla gazetelerde yer bulmuştu. 5 yıl önce vatandaşların ve çevre esnafının isyan ettiği, yerdeki elektrik hattında uzun zamandır kaçak ölüm tehlikesi yaşanıyordu. O zamanlar bir köpeğin ölümüyle sonuçlanan olay 5 yıl sonra 2 vatandaşın hayatını kaybetmesiyle tekrar gündem oldu.

GÜRSEL TEKİN'DEN İZMİR BELEDİYESİNE YARGI RESTİ

Eski Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili Gürsel Tekin'den partisinin yönettiği belediyenin yargılanması talebi geldi.

KİM SORUMLUYSA YARGILANSIN"

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Gürsel Tekin, "Dünyanın hiçbir nedeni ülkesinde kimse böyle ölmez, ölse bütün ülke ayağa kalkar. İzmir'de herkesin adeta zırt pırt geçtiği yerde elektrik kaçağı var! Yağmur yağınca vatandaşı çarpıyor. Belediye, elektrik dağıtım şirketi kim sorumluyuz yargılansın" dedi. "