CHP’li Meclis Üyesini Tabanca İle Vurup Kaçan Zanlı Tutuklandı

Olay, dün saat 01.30 sıralarında Süleymanpaşa ilçesine bağlı Gaziköy Mahallesi'ndeki bir akaryakıt istasyonunda meydana geldi. Mustafa Can Ekiciler, istasyonda aracına akaryakıt almak için durduğu sırada taksi ile 3 kişi geldi. Grupla Ekiciler arasında henüz bilinmeyen nedenle tartışma çıktı. Şahıslardan biri üzerindeki tabancayı çıkarıp Mustafa Can Ekiciler'e ateş açtı. Ekiciler, yüzüne gelen kurşunla ağır yaralandı. 3 kişi ise geldikleri taksi ile kaçtı. Mustafa Can Ekiciler, ihbar üzerine gelen sağlık ekipleri tarafından Namık Kemal Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne götürüldü. Ekiciler'in, hayati tehlikesinin bulunduğu belirtildi.

EKİCİLER’E ATEŞ EDEN R.K. (16) TUTUKLANDI

Olayla ilgili çalışma başlatan jandarma, 3 şüpheliyi yakalayarak gözaltına aldı. Jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden olayda tabanca kullandığı belirlenen R.K.(16), çıkarıldığı mahkemede tutuklandı, 2 şüpheli ise adli kontrolle serbest bırakıldı.

Ekiciler'in ise Namık Kemal Üniversitesi Araştırma ve Uygulama hastanesindeki tedavisi sürerken, hayati tehlikesinin devam ettiği belirtildi.