Boşanacağı eşinin Ailesini Katletti

Korkunç olay dün gece saat 01.30 sıralarında Mersin'in Toroslar ilçesine bağlı Darısekisi Mahallesi'nde meydana geldi. Musa Özel (52), boşanma aşamasındaki eşi Fatma Özel (21), kayınpederi İbrahim Avcı (56) ve kayınvalidesi Elif Avcı (54) ile yaptığı görüşme sonrasında 3 kişiye dehşeti yaşatt.

YANINDA GETİRDİĞİ TABANCAYLA ATEŞ AÇTI

Musa Özel, Fatma Özel ile bir araya gelmek için kayınpederi ve kayınvalidesi ile görüştü. Konuşma kısa sürede tartışmaya dönüşünce Özel, yanında getirdiği tabanca ile eşine, kayınvalidesine ve kayınpederine ateş açtı. Mahalle sakinlerinin ihbarı üzerine sağlık ve jandarma ekipleri hızla olay yerine geldi. Sağlık ekipleri, Fatma Özel ve İbrahim Avcı'nın olay yerinde hayatını kaybettiğini belirtti. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Elif Avcı ise doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı.

ÖZEL KULLANDIĞI TABANCAYLA TESLİM OLDU

Olayın ardından Musa Özel, kullandığı tabanca ile birlikte polise teslim oldu. Emniyet güçleri, olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.

2024'ÜN İLK 6 AYINDA 205 KADIN KATLEDİLDİ

Kadın Cinayetlerini Durduracağız Platformu'nun son paylaştığı verilere göre; 2024 yılının ilk 6 ayında 205 kadın, erkekler tarafından katledildi. Bu veri şu ana kadar kaydedilen en yüksek kadın cinayeti verisi olarak kayıtlara geçerken, önceki yıllara bakıldığında; 2021’in ilk 6 ayında 131, 2022’nin ilk 6 ayında 164, 2023’ün ilk 6 ayında 147 kadının katledildiği görülüyor.