Adnan Bal: "Kulübümüzün Sabit Bir Yeri Yok"

"KULÜBÜMÜZÜN SABİT BİR YERİ YOK"

"İki temel sorunumuz var. Bir tanesi semtimizde bir spor sahasının olmayışı, ikincisi mülkiyeti  Vakıflar Genel Müdürlüğüne ait olan taşınmazda tahliye edildikten sonra maalesef spor kulübümüzün sabit bir yeri yok. 94 yıllık bir kulüp için çok üzücü."

"LÜKS ADINA HARCADIĞIMIZ HERHANGİ BİR ŞEY YOK"

" Bugün ki şartlar için yeterli değil tabi ki. Aldığımız bu destek miktarı da 10 bin liraydı şimdi 10 bin liraya bir takım forması yaptıramazsınız. Bunun servisi var, teknik sorumlusu var, sağlık giderlerimiz oluyor, lüks adına harcadığımız herhangi bir şey yok."

"1 MİLYON 580 BİN LİRADAN İHALE YAPTILAR"

"Mülkiyet sahibi vakıflar İstanbul 1. bölge müdürlüğüyle görüşmelerimiz oldu. Maalesef tahliye kararından sonra o taşınmazı bölge müdürlüğü ihaleye çıkardı. Yanlış hatırlamıyorsam, 4'üncü kez ihale yaptılar. O taşınmaz şuan atıl bir durumda. Aylık 1 milyon 580 bin liradan ihalesini yaptılar. Bu kadar büyük bir miktarın altından kulüp olarak kalkmamız mümkün değil." 

" Biz bir anlamda spor kulübü olarak, kamu hizmeti yapıyoruz. Gençleri spora kazandırmak, sporu sevdirmek istiyoruz. Minik yaşlarda sporu tanıyıp sevmeleri, bir çok yanlıştan uzak kalmalarını sağlayacak."