2 Eylül Haftası Burç Yorumları: Aşk, sağlık para, mutluluk...

Astrolog Melek Doğan'dan haftalık burç yorumları ve gökyüzü hareketleri tahminleri;

Haftanınen önemli olayı 3 eylüldeki yeni ay . Başak yeni ayı yaşayacağız. Çalışma koşulları, çevre, tarım, çiftçilik, üretim , sağlık, ilaç ve eğitimle ilgili konuları tetikliyecek.Yükselende aslan burcutanınmış insanlar, sanatçılar, çocuklar ve borsa konularında başlangıçlar yaşatacak.

Biraz yanılgılar , yılgınlık, hayal kırıklığı ve duygusalaşırılıklar yaşatabilir.Baskı altında hissetme , yapamıyacak , başaramıyacakmış gibi duygusal gereksiz olaylardan etkilenme  yaşayabiliriz. 4 eylülde mars yengeç burcuna geçiyor .Bu da yaptığımız işlerde dolaylı adımlar, ait hissetme çabası direk değil dolaylı hareketler yol açacak .Vatan , millet duyguları ,çıkışları çok olur. 
Sağlık açısından bağırsaklar hassas olur , ilaç , zehirlenme ve psikolojik dengesiz hareketler yoğun yaşanır .Türkiyenin 3. evinde eğitim, seyehat,ticaret konularında kısıtlanmalar, düzeltmeler, sınırlar ve kurallara yöneltir bizi.

KOÇ ; Çalışma ortamınız, çalışma arkadışınız ve sağlıkla ilgili konularda yoğunluk ve başlangıçlar yaşayacaksınız.Toksit konuları geride bırakıp işinize bakın bu hafta.Aşk hayatınız güzel başlangıçlar yaşanabilir.

BOĞA ; Aşk ilişkilerinde yeni bir döneme hazır mısınız ?Sosyal çevreyle ilgili yüzleşmeler, gizli saklı konular canınızı sıkabilir geride bırakacaksınız bu haftayla.İş hayatında kurallar vedüzen zamanı parlayacaksınız.

İKİZLER ; Ev , aile, emlak konularında çok sorumluluk aldınız bir müddettir. Abartılı konular , konuşmalar bu hafta da devam edecek .Dişinizi sıkın ekimde biraz rahat edeceksiniz.İş , kariyer yada statüde sınırlanmış,zorlanmış hissettiğiniz olaylar var. 

YENGEÇ ;Yaz boyu çok çalıştınız , emek verdiniz yoruldunuz.Arkanızdan çok konuşuldu.Ama para konularında bu haftayla iyileşmeler başlıyor. Elektronik bir eşya telefon , bilgisayar yada raba almak için fırsatlar çıkabilir.

ASLAN ;Şu sıralar ruhsal anlamda kendinizi çok sıkışmış hissediyorsunuz.Size önemli bir uyarı şu sıra yapacağınız hiç bir işten bahsetmeyin gizli tutun .Ve borsa ,talih oyunlarında dikkatli olun.

BAŞAK ; Fiziksel görünüşe , sağlık konularına ekstra dikkat edin.İkili işlerinizde beklenmeyen , görünenden farklı sonuçlar çıkabilir. Biraz gevşetin her şey mükemmel olmak zorunda değil. 

TERAZİ ; Düşmanlıklar , yapılan yanlışlar canınızı sıkabilir.İş konularında şanslısınız güzel gelişmeler , başlangıçlar yaşanabilir.Siz fiziki görünüşünüzle bu hafta göz dolduracak parlayacaksınız.

AKREP ;Kariyer ve statüde değişimlerin devam edeceği bir hafta.Aile içinde gizli saklı konular gündeminize gelebilir. Sosyal çevreden aşk konuları , yeni tanışmalar yaşanabilir.Kariyerde ilahi adalet diyeceğiniz konular yaşanabili. Ek para gelebilir.

YAY ; İş hayatınızda yeni bir gündem belki iş değişikliği yaşanabilir.Ev , aile , yuva konularında sanki sınanıyormuşsunuz gibi hissettiren olaylar .Ek hiç tahmin edemiyeceğiniz konular işler çıkabilir.

OĞLAK ; Borç, kredi, alacak konularında yeni konular var bu hafta. Konunuz para sizin gecek parada sorunlar , zorlanmalar yaşanabilir. Ama bu hafta yurt dışı bağlantılı , dava konularında başarı eldeceğiniz gündemleriniz olabilir.Yakın çevreden beklenmedik tepkiler , haberler alabilirsiniz.

KOVA ; Eş , ortak gibi ikili ilişkilerde gündeminiz bu hafta yeni bir imza, evlilik yada iş konusu konuşulabilir.Alacak para beklediğiniz ödemelerde şanslı bir hafta . Operasyon , ameliyat konuları varsa bu konularda gelişmeler çıkabilir.

BALIK ;İŞ mi değiştiriyorsunuz, iş yeri mi çalışma arkadaşlarınızla ilgili yeni gündemler başlıyor bu hafta. İlişkiniz varsa evliliğe giden konuşmalar adımlar, teklifler yapılabilir.Bazı konularda karar veremeyip zorlanacak ve kısıtlanmış baskılanmış hissedeceksiniz.

          Sağlıklı , mutlu , bereketli bir hafta olsun. 
                                     MELEK DOĞAN: